Servis aircond dan peti ais murah dan berpatutan di sekitar KL dan Selangor

Sekarang ini dah ramai yang menggunakan aircond sebagai salah satu alat penyejuk di rumah. Maklumlah, suhu yang kian meningkat sukar dikurangkan jika hanya bergantung pada kipas semata-mata.

Alternatifnya, pengguna akan memilih untuk pasang aircond di ruang tamu mahupun di bilik tidur.

Tapi kan, tak ramai pengguna yang melakukan servis penyelenggaraan dan pembersihan aircond secara berkala.

Tahu tak, ramai yang tak tahu dan terlepas pandang, bila aircond tidak di servis dalam tempoh yang lama, aircond akan menjadi kurang sejuk dan memerlukan tenaga yang lebih untuk menyejukkan udara dan persekitarannya.

Dan jika tenaga yang diperlukan banyak, maka bil elektrik bulanan juga akan meningkat.

Haa jangan pelik la nanti. Kenapa bil elektrik bulanan kita makin bertambah mahal. Ramai yang ingat penggunaan aircond setiap orang sama, padahal cara kita gunakan dan cara kita maintain aircond tu juga memainkan peranan.

Bila aircond dah selalu pakai tenaga yang banyak, lama-lama nanti aircond akan jadi overused. Bila dah overuse, haa masa ni laa aircond akan bertambah teruk. Jangka hayat compressor dan motor akan berkurang dan aircond akan jadi mudah rosak dan perlu ditukar dengan yang baru.

Sepatutnya dari kita boleh jimat dan pakai lama aircond tu, tapi disebabkan leka tak servis aircond, makanya aircond cepat rosak dan kita perlu pakai lebih banyak duit pulak untuk beli yang baru. Kan dah rugi kat situ.

Untuk mereka yang tinggal di sekitar KL dan Selangor, anda jangan risau. Syarikat NHN Aircond Service (002620909-M) boleh membantu anda menyelenggarakan aircond anda.

Bukan setakat untuk rumah je tau, syarikat NHN Aircond Service juga boleh servis untuk aircond komersial.

Bukan setakat rumah landed, rumah apartment pun syarikat NHN Aircond boleh servis

Selain itu, syarikat NHN Aircond Service turut menyediakan servis dan baiki peti ais.

Tambahan lagi, kepakaran syarikat NHN Aircond Service tidak terhad semata-mata untuk baiki dan servis aircond dan peti ais, malah turut memasang dan top up gas aircond.

Pekerja syarikat NHN Aircond Servis sedang memasang aircond

Dengan harga serendah RM80*, masalah aircond rumah anda dapat diatasi. Harga-harga yang ditawarkan oleh syarikat NHN Aircond Service juga adalah sangat berpatutan.

Bukan tu je. Team syarikat NHN Aircond Service sangat menepati masalah. Tak ada isu datang lambat atau tangguh-tangguh ni. Semua on time. Kalau tak percaya, boleh tengok review di Facebook page mereka.

Dengan ahli pasukan yang kompeten dan berpengalaman dari syarikat NHN Aircond Service, insyaallah masalah aircond mahupun peti ais anda dapat diatasi.

Di bawah ni Nana sertakan butiran syarikat NHN Aircond Service.

So, apa tunggu lagi. Kalau aircond rumah ada masalah, hubungi je syarikat NHN Aircond Service. Nak call boleh, nak pm di Facebook page pun boleh, nak emel untuk booking pun boleh.

Laman Web : www.acdingin.com
Nama syarikat: NHN Aircond Service (002620909-M)
Emel : booking@acdingin.com
Tel: 017 332 0897
Kawasan : KL & Selangor

Antara servis yang ditawarkan oleh syarikat NHN Aircond Service ialah :

Servis Aircond
Pemasangan Aircond
Pembaikian Aircond
Top Up Gas Aircond
1HP Aircond
2HP Aircond
Aircond Terpakai
Servis Peti Ais Chiller
Baiki Peti Sejuk Beku
Servis Peti Sejuk Beku

Anda juga boleh layari Facebook page mereka di NHN Air-cond Services.

 

1 thought on “Servis aircond dan peti ais murah dan berpatutan di sekitar KL dan Selangor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!