Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

review cotton polo shirt by boxy.my

Semalam dapat 1 parcel dari boxy.my salah satu online website shop di Malaysia. Dapat sehelai cotton polo shirt warna hitam. My first impression is, cepatnya sampai! Memang betul-betul Fast Shipping ni. Hari ini bagi details, tup tup esok paginya dah dapat. Memang tersangat cepat. Sis excited nak buka parcel.

Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

Bila pegang baju nya, wow boleh tahan lembut kain nya. Memang sedap ni kalau pakai. Jahitan pun kemas. Tak ada senget-senget ke apa. Boleh buat pakai nak pergi keluar jalan-jalan. Bila suami sis try pakai je baju tu, ok ngam. Just nice. Terletak elok di bahu. Tak menggelebeh atau longgar. Nampak kemas di situ. Terus ajak suami jalan-jalan petang esoknya. Dan dan je kan haha.

Best nya baju ni kalau tengah berpeluh ke apa, tak melekat ke badan bajunya. Sebab material dia cotton kan. Nak pakai waktu tengah hari terik pun ok. Buat macam-macam aktiviti pun tak ada masalah, masih selesa untuk dipakai. Almaklumlah cuaca di Malaysia ni boleh tahan panasnya. Kalau baju yang dipakai tak selesa, mau cranky suami sis. Kang kejap je dapat jalan-jalan. Rugi rugi haha.

Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

review cotton polo shirt by boxy.my

Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

Masa jalan-jalan petang tu, suami sis tanya la, berapa harga baju ni. Bila dia dapat tahu harga, punya la terkejut sebab murah sangat. Tak padan dengan harga katanya. Kualiti memang the best lah. Dengan material cotton nya lagi. Dia kata boleh beli lagi lepas ni. Suami kata, nak pakai pergi office hari-hari pun boleh ni since bajunya berkolar. Boleh lah bang lepas ni kita tambah warna lain pulak. Hihihi.

Bagi sis, cutting baju ni just nice. Tak slim fit sangat, tak besar sangat. Kalau yang jenis slim fit tu, kang ternampak pulak lebihan lemak-lemak kat pinggang dan perut tu kan. Dah spoil. Kalau pilih size besar, nanti bahu pulak jatuh. Dah nampak tak cantik. So memang sedang elok lah cutting baju ni. Ngam-ngam je terletak elok di bahu. Btw, baju yang suami sis pakai ni size L. Tinggi dia 175 cm.

Kiteorang keluar dari siang sampai ke malam. Teringin nak makan ketam punya pasal. Bila tanya suami sis macam mana, selesa lagi ke tak, dia kata ok selesa. Macam pakai tshirt cotton yang biasa dia pakai. Tak ada beza pun. Yang beza harga dia je haha. Mana nak dapat, tshirt cotton polo berkolar dengan harga bawah RM20 sekarang ni. Serious rasa murah sangat harganya dengan kualiti bajunya yang tip top.

Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

Bukan setakat Cotton Polo Shirt je ada tau kat boxy.my ni. Selain tu, Microfiber Short Sleeve T-shirt, Microfiber Long Sleeve T-shirt, Microfiber Polo Shirt dan Cotton T-shirt pun ada jugak. Nak lengan pendek ada, nak lengan panjang pun ada. Warna-warna pilihan pun semua menarik-menarik belaka. Yang penting, harga semua murah-murah dan affordable. Sesuai sangat kalau nak beli banyak-banyak untuk team building ke atau untuk family day.

Good news! Sekarang ada promosi dari boxy.my tau. Untuk first order, akan dapat diskaun kupon sebanyak RM10! Dah lah bajunya murah, dapat pulak diskaun lagi. Bukan tu je. Ada lagi diskaun sehingga 20% tau. Gunakan code GDBYE2019 masa nak check out nanti. Ingat tau, jangan lupa masukkan code tu.

Untuk melihat lebih banyak pilihan baju yang ada, boleh layari

https://www.boxy.my/

Happy shopping!

 

4 thoughts on “Review Cotton Polo Shirt by Boxy.my

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

error: Content is protected !!