https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js

Disclaimer

Ini adalah blog peribadi.

Segala tulisan atau perkongsian adalah berdasarkan pendapat atau pengalaman peribadi penulis tanpa ada kena-mengena dengan mana-mana pihak dan pendapat penulis adalah tidak kekal. Penafian ini berkaitan blog milik nanahassan.com yang berkisar tentang perkongsian hidup, tips, petua, cara tertentu termasuk tips kesihatan anak serta saranan penggunaan produk berasaskan bahan semulajadi tertentu.

Maklumat yang dipaparkan dalam blog ini tidak boleh digunapakai sebagai pengganti rawatan perubatan, konsultasi doktor, pakar pemakanan atau pihak yang berkaitan. Maklumat dalam blog ini hanya bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pendidikan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan.

Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Testimonial yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan sebagai diagnos atau rawatan penyakit, kecederaan atau dalam apa jua sekali pun menggantikan diagnosis dan rawatan perubatan atau sebarang rawatan berkaitan masalah. Sekiranya anak anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat daripada doktor dan pakar yang berkenaan.

Dilarang copy & paste mana-mana bahagian di dalam blog ini. Penulis tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang sekiranya hak persendirian penulis dicerobohi. Terima kasih dan selamat membaca.

Terima kasih,
Nana Hassan

error: Content is protected !!